Rabu, 6 Julai 2011

tlg laa jgn gnggu sy lg..pleeaaaazzzz laaaa...

ary nie aku nk cite nk cite psl ex-boy aku..aku xtau bkpe dlm smggu due nie die mncul dlm idup aku smula slps b'bulan2 kite putus..ngigau ke ape..aku jd plik bin hairan pah..aku rase mcm die nie se olah2 nk cri aku blik..emm maybe die nyesal kot nape die prh wak kt aku dulu kot..maybe laa..aku juz agok2 je..emm xkn ar tibe2 je mai cari aku kn...aku xmau cite nape yg die prnh wak kt aku dulu..xmau m'aibkan owg..huhu3..se ag private laa..ane leh gtau kt korang..tp lau ingt2 kn smula nape hok die prnh wak kt aku dulu,aku jd sedih..die wak kt aku smpai pntu aty aku nie t'ttup nk b'cinta smula..rase mcm serik..xtau bkpe jd ginie..:(..===>>'aien stop nonsense'..'dah2 ler 2..xpayah ingt mnde hok doh jd'.."ok"..'aku stop skrg'...hakhak3...<<===.....tp aku dah maaf kn sume nape hok die prnh wak kt aku dulu..sdgkan nabi MUHAMMAD SAW maafkn hmbe die..nie bahkn kite mnusia biase..kn?? kn?? kn??...kmaafan e2 pnting..he3...wlaupun aku dah maafkn die tp aku xakn PRNH lupe nape hok die wak kt aku slame2 nye..xakn lupe ok..t'lalu sukar utk aku lupe...


====>>> awk??,,.. bkpe awk mncul smula dlm idup sy slepas sy dah lupekn awk..bkpe?? awk tau x, syy ambik mase yg lame nk lupekan awk..awk xtau t'lalu perit utk sy try cube lupe kan awk..skit sgt2..ssh sgt2..mkn mase yg lame tau..tp skrg...tibe2 awk kmbali..sy xtau pe tjuan awk yg sbnornye..sy tgk awk seolah2 nk dptkn sy blik..emm sowy laa awk..kalau btul pe yg sy rase nie sy mntk maaf..sy xleh nk time awk smula wak kali ke-2 dlm idup sy smula..sy rase serik nk b'cinta smula nge awk..sy hrp awk fhm ar ea..lps nie tlg laa nk gnngu sy lg..sy mntk tlg sgt2 ea.. :((

Isnin, 4 Julai 2011

blog berpenghuni tapi berhabuk

aku nk kate yg blog aku nie b'pnghuni tp berhbuk..yelah kn..korang tau2 sndiri laa..bile aku update entry aku..7 JUN 2011..skrg 4JULAI 2011..fuhhh stu jgke mase yg lame 2..lbh krg 2 bln tu aku x update..korang msti kbo aku nie pmalas kn..iyyeeeeaaaaa..mmg btul ape korang gtau 2..aku mmg mls pun..mls nk update aku pnye blog..huhu3...emm nk update mcm mane..sign in pun x..nie kn nk update..kn?? kn?? kn??..


lau aku nk story2 pnjg n cite sume nye..emm al maklum konfem t'tido smbl mgigau laa korang bace aku punye entry nie..hakhakhak3..so jom kite tinjau n tgk2 aktiviti2 yg b'laku spnjang aku kt uitm kedah nie..zaaaaazzzzzzz layan..
 ~~kLiK kLik kLikK kLiK~~

time nie time LDK Part 1..



dri kiri:tieqa,sieha n aku..mase nie ade aktiviti family's day Q'scince club

awek2 cun KCS1131C..bdk2 puan kls aku...


haaa nie kumpulan aku mase family dat ary 2..kumpulan hang lekir..kumpulan kitaowg d'umumkan kumpulan plg sempoi...

korang rase ape bnde 2..????


huhuhu3..awek cun ane plk sesat sinie nie..lalalalala :P

nie plk group aku mase seary b'same part 1...

so nie serba sedikit yg dpt aku share aktiviti aku spnjg aku ade kt uitm kedah nie..mmg enjoy giler....ok selesai sudaaa...so komen2 laa aku punye entry nie k..tq =,='

Selasa, 7 Jun 2011

wazzupp wazzuup wazzuupp..aien in d house!!!!!

emmm hye sume...wazzup2..ape khabar..huhu3..fuuhhhh lame giler aku xupdate blog aku nie..last aku update 29 Mac..skrg dah 7Jun..dlm 3bln doh aku xtulis2 blog nie...bkn nye nape...mlss deh..hehehe3..ape pnye owg aku nie..nk buat sgt blog nie..tp skit pun xcare..skit2..:)..aku buat blog nie coz aku tgk owg laen buat,aku pun nk wak tek...,xmau ktngglan zman laa katekn..kn?? kn?? kn??..


so alang2 aku dah update aku pnye entry nie..aku nk cite laa psl status aku,nape aku wak skrg..n bnyk lg laa.. hehehe3 :)).

emm status aku skrg single,mingle,lonely n available..kihkihkih..malas laa nk kapel2 wak mase skrg nie..entah laa knpe..pntu aty aku nie se akn2 t'ttup wak kaum adam wak mase skrg..,maybe pngalaman lps yg wak aku mcm nie..sorry ye kaum2 adam..wak mase skrg sy xleh nk trime korg dlm idup aku..bkn aku jual mhal tp korang fhm2 jelah ye..trlalu ssh nk cari owg yg btul2 ikhls nk kwn nge aku.,kbnykan nye sume nk prmaenkn aty aku..korang tau x btape skit nye aty bile d'maenkn...:(..dah laa cite psl nie..skit aty je...lgpun xsyok ar..kite cite psl laen plk ea..zahhhhhh lynnnn..huhuhu


k skrg aku nk cite ape yg aku wak skrg..skrg aku ade kt UiTM Kedah..alhamdulillah aku dpt smbg stdy aku kt cinie...aku b'syukur sgt2..aku adalah d'antre 20ribu pljr yg t'plih yg blh smbg stdy kt uitm drp 200ribu pljr yg mohon..nie sume rzeki aku...so aku nk cite psl tmpat nie..emm bez gok laa duk sinie..uitm nie kt2 nge klape swit n pkok getah..hutan gok ar sposen..sposen je ea..pg2 mmg xsoh lau xbau taik getahh..peerrrrgggghhhmmg wngi ar..smpai mnusuk ke hdung..hakhak3..sume 2 suasane bru bg aku..yelah duk ngeri owg kn..kt utare plk 2..doh laa jauh giler..emm care ckp diaowg pun laen..ckp owg kedah..tau2 jelah..frst2 dgr mmg ar rase jnggal..lame2 jd mcm bese..wlaupun aku duk sinie,tp aku xreti nk ckp loghat kedoh ea..aku ank sjati owg trg tau...hehehe2..kite owg trg ckp trg ar..wak pe nk ckp owg laen..ceehhhhh wahhhhh..pndai2 plk aku kbo..doh2 silap ary bln kekgi,aku ckp loghat utare..well no komen..tuuuutttttttttttttttttttttt..heheheheh2..

next,aku nk cite khidupan aku kt cine..mmg beze giler2 nge khidupan aku kt dungun..yelah kt sinie sume nye kene wak sndiri..ats bhu sndiri.xde owg nk bntu2 ea..nme laa mahasiswa kn..lau kt sane ade fmily leh tlg.kn?? kn?? kn??.emm tmbhn plk nie first time aku duk asrma..korang bygkn lah aku mcm mane kt sinie..first time 2..xde pnglaman lngsung..kene jauh drp kluarge..mkn mnum kene beli,kaen bju bsuh sndiri.n sume2 lah kene wak sndiri..lau kt umh,mkn ibu msakkn.bju bsuh gune washing machine...aduusssss sabor jelahh~~..:).. emm mase 1st,2nd,3rd day duk kt cine mmg r rase sdih giler2..rase mcm nk blik umh je..tiap2 mlm nangis..hehehe(xmalu..bsor2 nangis ag)..emm rindu fmily beb..bkn nye nape..xrjin pun psah nge diaowg jauh2 n dlm jngke mase yg pnjg tau..hehehe2..emm mls deh nk cite pnjg2 psl nie..smpai sinie jelah aku nk tulis..fullstop!!!!!!!!....


so 2 jelah aku nk kngsi2 kn pngalamn aku kt korang..aku hrp korang  xbosan ar dgr cite aku yg xbrape nk mnarik nie..aku dah xtau dah nk cite pe lg..2 je yg leh aku cite..emm k laa lngoh doh nie duk tulis pnjg2..smpai nk t'cbut keypad aku ea..hehehe2..

Selasa, 29 Mac 2011

konfuse+xtau+pening

pening ea...mule2 pning mikir psl result dpt brape..skrg plk pning mikir nk ambk kos nape mase smbung stdy kekgi..nk ambk ape ea..hjat nk ambk bhgian prubatan g2 ar..al-maklum aku nie nk jd doktor..2pun lau ade rzeki..lau nk jd dktor kene ambk asasi sains..tp syg nye aku x pah nk ambk asasi sains..die nk skurang2nye bio A..tp aku dpt..tuuuuuuttttt ane leh tau..biar laa rhsia..emm tp lau xleh gok ambk dkat2 nge bhgian keje dktor jd doh..mnat sgt mnde2 g2 ea..aku konfuse ea nk pilih hok ane se...arrrggghhh..ade sape2 leh tlg aku x..tlg aku bg cdangan n  nsihat hok ane sdap..hok blh keje cpt bile abis bljr ea..tlg aku..help me..






 bez nye tgk owg graduate..lmbt nye aku nk graduate tek..(smbg stdy pun xag..nk graduate doh)..dulu mase skul mikir bile nk abis spm..skrg mikir bile laa blh gradute mcm diaowg nie..emm bngge nye mok ayh aku...nk graduate msti laa bljr sggh22...yuuppp bljr sggh2.,.chayoik3..

Rabu, 23 Mac 2011

result spm kuor!!!!!!!!!!!!

fuuuhhhhhhh...result spm kuor ary nie..mmg xsng duk ar td..kjp diri,kjp dduk..tido xlena ane..mkn pun xknyg ane..debor thp dinasour aku td..tp tut tut tut g skul, aku dpt result ckup2 mkn je...aku g lmbt ngat td..A bnyk kene kbas d owg doh..rezak ngoh..hakhak3...tp takpe laa..aku syukur nape hok aku dpt 2..dah mmg bnyk 2 rezeki allah nk bg ke aku kn kn kn ...mcm kwn aku kbo..ALLAH xberi nape kite mahukn tp ALLAH beri nape hok kite prlukn..btl nape hok kwn aku kbo 2..stuju 100%..korang nk tgk x reaksi n muke2 kite owg mase ambk result bru2 nie??..jom lyn..zaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....




nie laa muke2 kite2 owg mase ambk result..snyum mewek mcm dpt strght A je..hakhak3..kite msti laa kene hepi slalu..kn?? kn?? kn??..biar tgh sdih pun..wak2 hepi doh laa,,,hu3..                                                                                                                            

Rabu, 16 Mac 2011

kene tipu d aku

ary nie aku nk cite psl prkare yg aku rase plg jhat aku wak ke owg slame nie..tp xtau ar jhat ke x ea..nk tau x wak nape?? aku kene ke kwn2 adk aku..atau ungkapan yg plg tepat ialah TIPU hakhak3..jhat ngoh aku..doh tekpun sape srh g cye ckp aku..ary 2 aku ade wak gmbr profile fb aku 2,aku ltak gmbr bdk laki..bdk laki nie mmg hencem ar..nk tau x pe ye??? jeng jeng jeng..bdk laki 2 plakon laa..plakon rmaja bru msuk dlm industri seni nie..nme die xyoh tau ar ork...mmg rmai ar owg xbrape knl ag..t'msuk laa kwn2 adk aku nie..huhuhu3..so diaowg tny ar sape bdk nie..dgn muke slambe nye aku kbo "4we" bru..hakhak3..bkn kwn2 adk aku je tny..tp rmai yg tny..maybe diaowg xprnh tgk n nmpk hencem kot..sjak dri 2 aku pun wak cite yg xbtol nie..mmg rmai ar owg ingt die 2 "4we" bru aku..tp ade jgk ar owg knl die..xrmai ane..lau owg knl die xkene tipu ar..yg plg klakor skali kwn baek adk aku sowg nie..die siap slidik ag..ala ala detektif g2..die jd g2 bak ary 2 aku ator msj ke die..aku kbo ar aku nk pnjm buku yezz yg ade "4we" aku nie jd cover dpn buku 2..die ciap caye ag..mcm2 die tny aku..knl mane die?? nme die?? bday die?? ala nk tau btl x aku mnde kbo 2..slamat laa aku tau gok skit2 ttg plakon 2..lau x kantoi aku..hakhak3..punye laa die caye smpai skrg yg plakon 2 4we aku.,.,aduusss laaa..fikir2 logik smula xkn ar 4we aku plakon kn..xsesuai ar nge aku..doh laa hencem,stylish plk 2..mane saboh nge aku..aku bkn comey ngat pun..b'gye pun xpndai ane..nie kn nk gnding nge si die 2..huuhuhu3



kpd sape2 hok kene tipu d aku 2..i'm sorry..very very very sorry ye..hu3..by d way thnx jgk coz wak aku suke x t'hnti2 mcm owg giler...hakhak3..soorrryyyy eaaaa...owg kbo xgura xmsre..tp lau t'lbh gura brase aty..^^

Sabtu, 12 Mac 2011

burger

akhirnye dpt gok mkn buger pok zaid...lame doh nk mkn buger die..sjak sblm pose ag nk mkn,,,byg laa brape bln..pndai2 korang ar kire sndiri brape bln...aku xmkn lame 2 coz die pndah umh..lau pndah nk mkn mcm mane..sjak2 die pndah 2 ar xmkn2 buger die..bese beli sokmo.(x ar sokmo ngat pun...sje wak sdp ayt)..pah croh duk nk mkn buger die..tp xtau die duk mane..ary nie dpt gok mkn..die dah jual doh beger die..mmg bez ar buger die..mkn skali nk sokmo..hu3..td kn aku g beli buger die..tgh2 tggu buger 2 mok aku ckp ar nge die..mok aku kbo ar lame xmkn buger die..duk cri sokmo kt ane..tp xtau duk mane..last2 jupe gok..pah 2 ade ag ar ckp2..mls ar nk kbo..se ag xingt doh ckp nape ag..bnyk ngat..emm lps2 buger ciap n mase nk byr buger 2 die kbo ar hrge rm14..tp takpe ar bg diskaun ar skit..bg rm12 jelah..die bg diskaun bak die tau aku sume ea lame doh cri buger die..(brkat mok aku kbo)..huuhuhuhuhu3..jimat duet 2yaa..(mksd aku rm2 laa)..bhase trg g2 ar..wlaupun 2 yaa je tp pah doh nk beli se ag beger hor,,hu3..
emm 2 jelah aku nk kbo utk ary nie..^_^

tnggi nye burger..mikir nk mkn gane..ngage luas ar mlut..

Khamis, 3 Mac 2011

Meraung - Newboyz





Menggigil tubuh ini
Melihat kau bersamanya
Tergamam aku tak terkata
Meraung di jiwa

Puas ku pertahankan
Cinta kita sejak dulu
Tapi sayang
Sikit pun tidak
Menghargai cintaku

Sia-sia saja
Pengorbanan dan kesetiaanku ini
Ku sangka kau permata
Rupanya duri paling berbisa

Ku pasrah dan berdoa
Semoga tabah jiwaku
Oh... tetapi bagaimana
Nak ku lawan
Jiwa yang siksa

Ke mana arah hendak ku tuju
Bila hatiku rindu padamu
Hendakku cari tapi tak guna
Kau bahagia dengan si dia

Dikamar sepi aku termenung
Terbayang bayang kenangan kita
Tidak ku sangka kau
Tergamak pergi
Saat ku masih perlukan mu
  
Meraung di jiwa
Apalah daya kiranya
Orang dah benci
Meraung di jiwa
Tapi tak pernah ku benci
Dirimu sayang

rezaknyee...

arrrrggggggghhhhh..rezak nye aku ary nie..tobak ar..tgk muke mu rezak..nk bhang2 je ase..lau mu ade dpn aku mmg blh sakit ar mu...skit ngoh laa aku..rase hncur aty nie..aty aku nie mcm glas kace hok jtuh b'derai..slame nie aku sabor je nge mu..mu ingt mu sng2 je nk bodoh ke aku..ohh pllzzzz ar..aku bkn sbodoh hok mu sngke..mu ingt slame nie aku xtau ke mu ade awek laen slaen aku..aku tau ar..tp slame nie aku wak xtau je..aku nk tgk stakat ane mu nk tipu aku...mu ingt aku mkn ar nge kate2 manis mu hor..lau mu nk tau aku xmkn skit pun..aku rase slame nie aku je hok sggh2 dlm hbungan kite..tp mu..mu juz nk maen2 je..mu wak aku nie mcm badut mu ork nk maen2 kn prasaan aku..aku mmg bnci owg yg suke maen2 kn prasaan aku ea.,,lau mu rase xsyg aku doh or sje2 nk maen kn aku..baek lepas ar aku..aku xmboh doh hdup ginie..aku xsuke mu tau x..slame nie aku ase ade 4we mcm xdop 4we ar..2 3 mggu skali bru msj..time xmsj mcm2 alsn bg..eeeeeeeeeeee bnci laa aku..tlg laa lpskn aku..aku xmboh hdup nge owg mcm mu..aku bnci PLAYBOY..!!!!!!!!!!!!!

Isnin, 28 Februari 2011

bru buat

aku bru je wak blog nie..xreti laa nk edit2 ea..al-maklum laa bdk bru dlm blogger nie..bak kata pntun nie..(biarlaa korang tau pun..saje nk kbo)..
                                   buah cmpedak diluar pgar,
                                   ambl glah tlg jolokkn,
                                   sy nie bdk bru bljr,
                                   klau slah tlg tnjukkan..
se ag aku bkn nye reti ngat bak2 ginie..bute skit..hak3(btl ke bute nie)..sape2 yg reti leh laa tlg ajr aku ea guane nk wak comeyy ag..tlg ea..bntuan anda amat sy hrgai..hu3..so sowy laa lau blog aku nie xbrape comey ag..