Isnin, 4 Julai 2011

blog berpenghuni tapi berhabuk

aku nk kate yg blog aku nie b'pnghuni tp berhbuk..yelah kn..korang tau2 sndiri laa..bile aku update entry aku..7 JUN 2011..skrg 4JULAI 2011..fuhhh stu jgke mase yg lame 2..lbh krg 2 bln tu aku x update..korang msti kbo aku nie pmalas kn..iyyeeeeaaaaa..mmg btul ape korang gtau 2..aku mmg mls pun..mls nk update aku pnye blog..huhu3...emm nk update mcm mane..sign in pun x..nie kn nk update..kn?? kn?? kn??..


lau aku nk story2 pnjg n cite sume nye..emm al maklum konfem t'tido smbl mgigau laa korang bace aku punye entry nie..hakhakhak3..so jom kite tinjau n tgk2 aktiviti2 yg b'laku spnjang aku kt uitm kedah nie..zaaaaazzzzzzz layan..
 ~~kLiK kLik kLikK kLiK~~

time nie time LDK Part 1..



dri kiri:tieqa,sieha n aku..mase nie ade aktiviti family's day Q'scince club

awek2 cun KCS1131C..bdk2 puan kls aku...


haaa nie kumpulan aku mase family dat ary 2..kumpulan hang lekir..kumpulan kitaowg d'umumkan kumpulan plg sempoi...

korang rase ape bnde 2..????


huhuhu3..awek cun ane plk sesat sinie nie..lalalalala :P

nie plk group aku mase seary b'same part 1...

so nie serba sedikit yg dpt aku share aktiviti aku spnjg aku ade kt uitm kedah nie..mmg enjoy giler....ok selesai sudaaa...so komen2 laa aku punye entry nie k..tq =,='

Tiada ulasan: