Rabu, 6 Julai 2011

tlg laa jgn gnggu sy lg..pleeaaaazzzz laaaa...

ary nie aku nk cite nk cite psl ex-boy aku..aku xtau bkpe dlm smggu due nie die mncul dlm idup aku smula slps b'bulan2 kite putus..ngigau ke ape..aku jd plik bin hairan pah..aku rase mcm die nie se olah2 nk cri aku blik..emm maybe die nyesal kot nape die prh wak kt aku dulu kot..maybe laa..aku juz agok2 je..emm xkn ar tibe2 je mai cari aku kn...aku xmau cite nape yg die prnh wak kt aku dulu..xmau m'aibkan owg..huhu3..se ag private laa..ane leh gtau kt korang..tp lau ingt2 kn smula nape hok die prnh wak kt aku dulu,aku jd sedih..die wak kt aku smpai pntu aty aku nie t'ttup nk b'cinta smula..rase mcm serik..xtau bkpe jd ginie..:(..===>>'aien stop nonsense'..'dah2 ler 2..xpayah ingt mnde hok doh jd'.."ok"..'aku stop skrg'...hakhak3...<<===.....tp aku dah maaf kn sume nape hok die prnh wak kt aku dulu..sdgkan nabi MUHAMMAD SAW maafkn hmbe die..nie bahkn kite mnusia biase..kn?? kn?? kn??...kmaafan e2 pnting..he3...wlaupun aku dah maafkn die tp aku xakn PRNH lupe nape hok die wak kt aku slame2 nye..xakn lupe ok..t'lalu sukar utk aku lupe...


====>>> awk??,,.. bkpe awk mncul smula dlm idup sy slepas sy dah lupekn awk..bkpe?? awk tau x, syy ambik mase yg lame nk lupekan awk..awk xtau t'lalu perit utk sy try cube lupe kan awk..skit sgt2..ssh sgt2..mkn mase yg lame tau..tp skrg...tibe2 awk kmbali..sy xtau pe tjuan awk yg sbnornye..sy tgk awk seolah2 nk dptkn sy blik..emm sowy laa awk..kalau btul pe yg sy rase nie sy mntk maaf..sy xleh nk time awk smula wak kali ke-2 dlm idup sy smula..sy rase serik nk b'cinta smula nge awk..sy hrp awk fhm ar ea..lps nie tlg laa nk gnngu sy lg..sy mntk tlg sgt2 ea.. :((

Tiada ulasan: